Programförslag


PROGRAMFÖRSLAG


BLiSS

Barbershop Quartet

2013  Vi underhåller på ditt event!


  • Ska du bjuda in till en stor baluns eller ett mindre partaj? Firmafest? Jubileumsjippo? Kundträff? Kickoff? Personalskiva?Bröllop eller kanske 50-årskalas? Lägg till BLISS som den extra kryddan, för att skapa skön stämning på festen.


Med gedigen erfarenhet från show och underhållning, så skräddarsyr vi ett program som passar just ditt sammanhang. Vi kan dessutom anpassa en viss sång och vårt mellansnack till själva ”festföremålet” – som kan vara en person, ett företag eller varför inte specifik produkt.


En Minishow med BLISS brukar vara uppåt en halvtimme, med bra tempo och blandad repertoar. Med humor och glädje. Med känsla och stämning. Ibland delar vi upp showen i flera kortare pass. Det bestämmer du själv, efter vad som passar bäst.


Hör av dig till oss i BLISS och berätta vad festen handlar om, så får du ett förslag på hur showen kan läggas upp, för att lyfta stämningen några extra snäpp.


2013
  • Tänk dig ditt företags stora event för året. Ni har bokat in en stor svensk artist och ni bjuder på god middag för alla anställda. Som brukligt är, har ni lite mingel före middagen med en välkomstdrink. I anslutning till de minglande gästerna och till toner av skratt står kvartetten BLISS och sjunger. Stämningen är trevlig och musiken gör er på gott humör. Inget går upp mot levande musik!


  • Du kanske har ett mindre företag. Här är vi huvudattraktionen för kvällen. Ni bjuds på varierande underhållning under eller efter middagen. Vi skräddarsyr vår show för att passa Er inramning och Era önskemål. Kontakta oss så hittar vi på något kul tillsammans.
  • Din bästa vän eller mormor fyller år. Hon har redan skåpen fulla med saker och du har läst att det nya är att ge bort upplevelser! Vad passar väl då bättre än ett sjungande födelsedagskort?! Vi kommer till er, ringer på dörren och börjar sjunga. Kanske ni är på en restaurang? Ja, men då kommer vi! 


  • Workshop för ditt företag eller ett kompisgäng. Vi lär ut en barbershop låt och när vi är klara kan alla sjunga låten som vi, fyrstämmigt.

Är väldigt uppskattat och många blir förvånade att de faktiskt klarar att lära sig detta. I samband med detta sjunger Vi några fler låtar för er.


Kontakta oss på


info@blissquartet.se


 


Copyright © BLISS Quartet 2013